HIOMO KANTANEN OY

AJASSA KIINNI - PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN

Hiomo Kantanen Oy on moottorin osien, koneistuksen ja moottorin korjauksen erikoisliike, joka on toiminut vuodesta 1977 lähtien. Toimitilat sijaitsevat Kankitiellä Seppälänkankaan teollisuusalueella. Meille on helppo tulla ja pihalta löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Hiomo Kantanen työllistää viisi työntekijää. Yrityksen koko mahdollistaa ketterän ja joustavan toimintatavan. Toimintamme kulmakiviä ovat luotettava sekä nopea palvelu että kilpailukykyiset hinnat.

PALVELUTARJONTA

Palvelutarjontaamme kuuluvat autojen korjaus, koneistus, huolto sekä varaosapalvelut. Meiltä saat autosi huoltopalvelut aina sen vuosihuolloista laajempiin korjauksiin ja varaosapalveluihin saakka. Huollon lähestyessä on hyvä huomioida, että EU- lainsäädännön mukaan saat huollattaa uudenkin autosi meillä ilman valmistajan myöntämän takuun raukeamista.

Kauttamme saat yleisimpiin merkkeihin vaihtosuuttimet ja hehkutulpat. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat myös tehdasuudet sylinterikannet sekä turbot. Huollostamme saat OBD- ja pakokaasumittaukset, syöttöpumppujen ajoitukset, venttiilien säädöt, jakohihnan vaihdot sekä muut huoltotyöt. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös vikakoodien luku. Autotöiden lisäksi tarjoamme osaamistamme myös moottoripyörien, mopojen ja pienkoneiden moottoreiden koneistukseen ja varaosiin.

Voit tutustua tarkemmin palveluihimme Palvelut-sivulta. Vastaamme mielellämme kysymyksiin, voi ottaa yhteyttä joko puhelimella, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

KÄYNTI KANTASELLA KANNATTAA!

JOUKO NÄRHI
toimitusjohtaja

Kun haluat ammattitaitoista palvelua, valintasi on Hiomo Kantanen. Anna meidän hoitaa autosi, moottoripyöräsi tai moposi ongelmat vankalla kokemuksella.

NOPEA JA EDULLINEN...

...JA LUOTTAMUKSESI ARVOINEN


Ma-Pe 7.30 – 16.30

Kankitie 8
40320 Jyväskylä
p.020-741 9800